Przy zamówieniach od 500 zł przesyłka GRATIS
Skoczylas-Błonnik z babki jajowatej, czarnej porzeczki i jabłka
Błonnik z babki jajowatej, czarnej porzeczki i jabłka
Błonnik babka jajowata, czarna porzeczka, jabłko marki Skoczylas
PRZEZNACZENIE:
Babka jajowata wspiera układ trawienny oraz pasaż jelitowy, ułatwia wypróżnianie. Działa korzystnie na układ krążenia, pomagając utrzymać właściwy poziom cholesterolu i lipidów we krwi.
ZALETY:
- bez cukru,
- starannie wyselekcjonowane źródło surowca,
- bez substancji konserwujących,
- bez przeciwzbrylaczy,
- bez sztucznych barwników,
- czarne opakowanie chroni zawartość przed niepożądanym działaniem promieni UV,
- prosto od producenta z Polski.
SKŁADNIKI:
Łupina mielona babki jajowatej (Plantago ovataForssk.), wytłoki jabłkowe, wytłoki z czarnej porzeczki, naturalny aromat jabłkowy.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, seler, gorczycę, sezam, orzeszki ziemne oraz orzechy.
Składniki | Zawartość w 2 miarkach (10 g) / Zalecanej dziennej porcji |
Całkowita zawartość błonnika pokarmowego | 6,2 g |
Łupina mielona babki jajowatej |
3,3 g |
Wytłoki z czarnej przeczki |
3,3 g |
Wytłoki jabłkowe |
3,3 g |
ZALECANE SPOŻYCIE:
Dorośli raz dziennie, najlepiej po posiłku: 10 g proszku (2 miarki) po rozpuszczeniu w 200 ml wody lub innym napoju. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać, w sposób niedostępny dla małych dzieci, w suchym i chłodnym miejscu.
WAŻNE UWAGI:
Ważne jest stosowanie zróżnicowanej diety oraz zdrowego trybu życia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Należy utrzymywać odpowiednią podaż płynów. W przypadku występowania chorób lub stosowania produktów leczniczych skonsultuj przyjmowanie suplementu diety z lekarzem. Nie zaleca się stosowania przez: dzieci do 18 roku życia, kobiety w ciąży i karmiące piersią. Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników preparatu.
ZAWARTOŚĆ:
200 g = 20 porcji
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.