Przy zamówieniach od 500 zł przesyłka GRATIS
FRUPP malina liofilizowana 15 g- CELIKO
FRUPP malina liofilizowana CELIKO
FRUPP malina liofilizowana CELIKO
Składniki: liofilizowana* malina
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.
- chrupiące, pyszne i pożywne owoce
- intensywny aromat i smak maliny
- produkt bezglutenowy
- dzięki liofilizacji zachowana zostały składniki odżywcze
-
Wartość odżywcza w 100 g produktu: 100 g 15 g (1 opakowanie / 1 package) Wartość
energetyczna:1329
kJ / 318 kcal199
kJ / 48 kcalTłuszcz: 4,9
g0,7
gw
tym kwasy tłuszczowe nasycone:0
g0
gWęglowodany: 38
g5,7
gw
tym cukry:31
g4,6
gBłonnik: 46
g6,8
gBiałko: 8,4
g1,3
gSól: 0,02
g0
gMasa netto: 15 g
Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.
Producent: Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.