Przy zamówieniach od 500 zł przesyłka GRATIS
FRUPP borówka liofilizowana 15 g- CELIKO
FRUPP borówka liofilizowana CELIKO
FRUPP borówka liofilizowana CELIKO
Składniki: liofilizowana* borówka
*Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g borówki liofilizowanej zużyto 0,6 kg borówki świeżej.
- chrupiące, pyszne i pożywne owoce
- intensywny aromat i smak borówki
- dzięki liofilizacji zachowana zostały składniki odżywcze
-
Wartość odżywcza w 100 g produktu: 100 g 15 g (1 opakowanie / 1 package) Wartość
energetyczna:1547
kJ / 366 kcal232
kJ / 55 kcalTłuszcz: 2,0
g0,3
gw
tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,2
g0
gWęglowodany: 75
g11
gw
tym cukry:62
g9,3
gBłonnik: 15
g2,3
gBiałko: 4,6
g0,7
gSól: 0,02
g0
gMasa netto: 15 g
Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.
Producent: Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.