Przy zamówieniach od 500 zł przesyłka GRATIS
FRUPP mango liofilizowane 15 g- CELIKO
FRUPP mango liofilizowane
FRUPP mango liofilizowane
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
- chrupiące, pyszne i pożywne owoce
- intensywny aromat i smak mango
- produkt bezglutenowy
- dzięki liofilizacji zachowana zostały składniki odżywcze
- wysoka zawartość błonnika - 10%
- 100% owoców
masa netto 15 g
Składniki: liofilizowane* mango
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 100 g |
15 g (1 opakowanie / 1 package) |
Wartość energetyczna: | 1659 kJ / 396 kcal | 249 kJ / 60 kcal |
Tłuszcz: | 2,3 g | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,6 g | 0 g |
Węglowodany: | 83 g | 12 g |
w tym cukry: | 83 g | 12 g |
Błonnik: | 9,7 g | 1,5 g |
Białko: | 5 g | 0,7 g |
Sól: | 0,15 g | 0 g |
Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.